Nezařazené

Zábava a pohyb prospěšný tělu v jednom

Už jste si jistě zvykli, že doplňkem každé zahrady u rodinného domu je nějaké posezení, altánek či pergola. Také už je dnes zvykem mít na zahradě bazén pro horké letní dny. Ale co například taková dětská trampolína? Jde o skvělou zábavu pro Vaše nejmenší, ale i pro Vás spojenou s pobytem na čerstvém vzduchu a zdravým pohybem prospěšným tělu.

trampolína, síť, zahrada

Máte někdy problém dostat své ratolesti od televize či počítače? Neustále Vám opakují, že se venku nudí a že tam není co dělat? Tak to je právě pro Vás naše trampolína s ochrannou sítí přesně tím pravým řešením. Konečně budou Vaše děti ještě žadonit, aby mohly jít ven si zaskákat na této skvělé zábavě pro celou rodinu. I jejich kamarádi se jistě rádi přidají a to nemluvíme o tom, že se jistě jednou za čas přidáte také Vy sami.

Při výběru kvalitní trampolíny je třeba dbát hned několika parametrů. Je důležité, aby byla vybavena ochrannou sítí do dostatečné výšky, pak je třeba brát ohled na to, pro kolik dětí ji pořizujete a podle toho vybrat velikost a nosnost a v neposlední řadě také musí být vybavena ochranným límcem, který zakryje pružiny, které by mohly způsobit zranění.

tři děti, zahrada, trampolína

Všemi těmito doplňky jsou naše dětské trampolíny vybaveny a k tomu všemu ještě mají kvalitní celokovové schůdky, které na rozdíl od plastových neprasknou při prvním použití, ale vydrží Vám sloužit po mnoho let, jsou vybaveny ochrannou sítí až do výšky téměř dvou metrů a mají opravdu velkou nosnost, takže si na nich mohou zaskákat i dospělí.

Využijte naší skvělé nabídky a pořiďte si tuto novodobou zábavu na Vaši zahradu a udělejte tak radost svým dětem a vlastně i Vám samotným. Užívejte si pobytu na čistém vzduchu a zdravého pohybu.