Služby

Fotografie na památku


Fotografie jsou nádherné památky, za kterými vždy stojí nějaké hezké příběhy, a proto si je uchováváme. Nádherné fotky zajistí profesionální fotograf.

Fotografie na památku

Vlastní focení

Každý má jistě v životě okamžiky, které chce mít zachycené, a ještě na ně dlouho vzpomínat, když se k nim vrátí třeba za pár let. Sice se dají zachytit psanou formou, kdy popíšeme své pocity a podobně, ovšem nebudeme tak mít záznam, jak vše vypadalo a celkové grafické vnímání celé situace. To nám zajišťují nejlépe fotografie, a proto má většina lidí fotoaparát či mobilní telefon, přičemž když jedou na výlet, tak zařízení vytáhnou a pořídí snímek.

fotka dívky

Samozřejmě je důležité i zálohovat tyto cenná data, aby se nikam neztratili či smazaly, a proto je dobré mít alespoň dvě zařízení na ukládání. K takovému účelu poslouží i mobilní telefon, ovšem pokud se chcete focení věnovat více, tak bude zapotřebí pořídit kvalitnější techniku, čímž jsou zrcadlové fotoaparáty. Pokud to zvažujete jako koníček, tak klidně to začátku pořiďte něco levnějšího a focení si pořádně osahejte, abyste získali zkušenosti do začátku a zjistili, jestli Vás to baví.

Profesionální úroveň

V životě je mnoho opravdu významných událostí, které stojí za to mít zaznamenané na kvalitních fotografiích, kdy mají hezké rozlišení. Když takovou fotku uchopíte za pár let, což je běžné, protože má při dobrém zacházení opravdu skvělou životnost, tak si vybavíte tyto nádherné chvíle a zavzpomínáte na staré časy. Sice je můžete zaznamenat i svépomocí, ale pro profesionální úroveň tu máme fotografku Zlín. Ta má svůj speciální ateliér, kde je veškerá technika a vhodná místa pro focení.

starý fotoaparát

Není problém si půjčit i různé rekvizity, které dodají fotce kouzlo. Služba se specializuje na těhotenství a celkově téma okolo dětí, což je jedno z nejkrásnějších období v našem životě. Kromě klasického focení je tu možnost různých speciálních služeb, aby vyhověli přesně Vašim požadavkům. Kompletním a velmi oblíbeným dílem je fotokniha, ve které je obsaženo 20 fotografií, jež mohou být focené v ateliéru, ale i ve venkovním prostředí.