Nákupy

Chraňte svoje auto


Pokud máte auto nebo jich máte dokonce víc, asi jste rádi, když ho máte v dobrém stavu. Samozřejmě se bohužel v provozu nevyhnete škrábancům od štěrku nebo ťukancům od neopatrných řidičů. Ani to ale neznamená, že se musíte smířit s poškozeným lakem. Jestli parkujete pod přímým sluncem, riskujete, že vám lak vybledne nebo vám jej poškodí http://www.prvnizpravy.cz/sloupky/novela-zakona-o-ochrane-prirody-a-krajiny-poskodi-sumavu/ počasí či trus od ptáků. I když to zní neuvěřitelně, ptačí trus dokáže s lakem nadělat pěknou paseku, a na tento problém se nevztahuje záruka od výrobce.

garáže na auta

Abyste nemuseli řešit lak poškozený kroupami, horkým sluncem nebo právě trusem, je nejlepší parkovat pod střechou. Samozřejmě že ne každý má možnost parkování v garáži. Ale pokud máte zahradu, máte napůl vyhráno, a můžete si zakoupit garážové stání pro dvě auta. Je vyrobeno z masivního dřeva, které je odolné, a navíc naimpregnované. Vydrží vám roky a roky. Naše produkty jsou dodávané jako stavebnice připravená k montáži.

Zvládnete to také
Stavebnice obsahuje všechno – návod a kompletní stání. Potřebujete jen nářadí a trochu času, ale z našich zkušeností víme, že s montáží problémy nebývají. Průměrně zdatný člověk ji zvládne během jednoho odpoledne. Pokud ale nechcete nic riskovat, je tady pro vás naše montáž na klíč, kdy vám předáme sestavenou pergolu nebo garážové stání.

pergola/přístřešek

Vyberte si
Vybrat si můžete střechu a typ ukotvení. Pravidelně navíc míváme akce právě na ukotvení, případně na dopravu. Sledujte nás pravidelně, ať můžete navíc ušetřit.

Parkováním pod krytým stáním eliminujete riziko vzniku poškození laku. Oprava poškozeného laku nebývá nikdy levná záležitost, zvláště pokud chcete, aby výsledek nějak vypadal. Neriskujte, a raději zainvestujte poměrně nízké náklady na nákup stání, které ochrání celé auto před poškozením, které byste jinak museli nechat opravit. Někdy nepomůže ani dobrá pojistka – ale střecha ano.