Nezařazené

Elektrický paralyzér

Jak všichni víme, elektrické paralyzéry by měly útočníka ochromit a to pomocí elektrického šoku. Útočník dostane elektrický šok, který jej na krátkou dobu ochromí, a vy budete mít čas utéct. Nebude totiž schopen pohybu a to až po dobu několika minut.
značka obrany
Existují tři typy paralyzéru. Ten nejlevnější je právě ten jiskřišťový. Jsou ale nespolehlivé a mnohdy i neúčinné. Mezi další typ řadíme tyristorové. Ty už jsou spolehlivější a účinnější. Posledním typem jsou paralyzéry násobičové. Ty jsou ze všech nejlepší. Jsou tak silné, že stačí, aby se k tělu pouze přiblížily. Výsledek je rozhodně zaručen.

Elektrické paralyzéry v dnešní době nevyužívá už jen policie. I přes opravdu velké napětí se jedná o nesmrtící zařízení. Je to asi jeden z nejlepších prostředků sebeobrany. V poslední době je o něj čím dál tím větší zájem. Nejvyužívanější je hlavně ženami anebo motoristy.

Funguje na principu dvoustupňového měniče. Mnozí lidé si myslí, že čím více má voltů, tím je silnější. Není tomu ale tak. Je důležité zaměřit se hlavně na hodnotu elektrického proudu. Někteří lidé sis jej dokonce vybírají i podle vzhledu. Osobně si myslím, že vzhledje v tomhle případě až na tom posledním místě. Důležitá je přece naše bezpečnost.
bojové umění
Rozhodně jej v životě můžete potřebovat. Určitě jej oceníte při jízdě v autě nebo při své profesi. Nikdy nevíte, kdy se může objevit někdo s agresivním chováním a napadnout vás. Rozhodně nechceme nic přivolávat, ale stát se to určitě může.

Myslete na to, že paralyzéry nejsou žádná hračka. Pokud se dostanou do špatných rukou, nikdy to nekončí dobře a může dojít až k opravdu vážným úrazům. Pozor na to! Určitě je nikdy nedávejte na dosah rukou dětí. Mohli byste se poté potýkat s nemilými problémy, které mnohdy nejsou vůbec nikomu příjemné.