Internet

Forma podnikatelského úvěru

Možná jste si už všimli různých názvů úvěrů. Někteří je označují jako nebankovní hypotéky, jiní jako americké, dále jako bez registrů nebo příjmů a tak dále. My si nyní popíšeme úvěr, který se nazývá americká hypotéka nebankovní. Jedná se vlastně o úvěr, u kterého se nezkoumají registry a nedokazují se příjmy. Tento typ úvěru je podnikatelský čili si jej mohou sjednávat pouze firmy a podnikatelé či lidé, kteří mají založenou živnost.

budova

  • Peníze získáte samozřejmě tím způsobem, že budete ručit nemovitostí. Do zástavy můžete dát pozemky, byty, domy, chaty, komerční objekty, různé budovy, haly, administrativní objekty, hotely a penziony a spoustu dalšího. Nemovitost se ohodnotí, provede se odborný odhad, který zohledňuje i místo, kde se nemovitost nachází, dále také její stav a určí se profesionálním způsobem odhad. Jakmile zjistíme odhad, vyplatíme vám hodnotu do výše 70% z této odhadní částky.
  • Finance získané formou podnikatelského úvěru, o kterém se nyní bavíme, se musí vložit do podnikání. Čili se s penězi financují potřeby v podnikání nebo ve firmě. Můžete si nakoupit běžné potřeby, majetek, zaplatit faktury, výdaje, OSSZ, VZP, nedoplatky, dluhy, pojištění, měsíční náklady, ale také různé dlužné účty, dokonce i exekuce. Peníze se použijí na to, co je potřeba a může to být klidně vymanění se z dluhů nebo exekucí. Je zde i možnost použít úvěr jako kontokorent a zaplatit jenom za dobu, po kterou budete peníze využívat.

poradce

Neřeší se registry ani nízké příjmy

  1. U této formy podnikatelského úvěru neřešíme registry. Máme pro vás velice výhodnou úrokovou sazbu od 6,9% p.a. a to i pro klienty, kteří mají záznam, nebo u kterých se registry vůbec neprohlíží. Nedokazují se ani příjmy. Nevadí nízké daňové přiznání, takže tím získáte spoustu výhod.
  2. Pro klienty s malým nebo žádným záznamem máme připravenou ještě výhodnější sazbu a to od 3% p.a.
    • Doba splatnosti až 30 let.
    • Žádné poplatky předem.
    • Peníze do 24 hodin od podpisu úvěrové smlouvy.
    • Rychlé, jednoduché a bez obtíží.
    • Vyřešte si finance pomocí úvěru, u kterého se nedokazují příjmy ani se nezkoumají registry.