Služby

Regresní terapie

Přemýšleli jste někdy o tom, kdo jste byli v minulém životě? Zda se jednalo o muže či ženu, bohatou nebo chudou? Při regresní terapie se pomocí sugesce nebo také hypnózy dostáváte ke všem vzpomínkám. Mnoho lidí podstupuje tuto terapii zejména kvůli zdravotním či psychickým potížím pro které nemají žádné logické vysvětlení. Vrací se za pomoci terapeuta do dětství či minulého života, aby zjistili, v čem spočívá jejich problém.
Ve svém okolí jsem se setkala s mnoha lidmi, kteří regresi podstoupili a zároveň přišli na důvod jejich strachů a fóbií.

Odhalte tajemno

Průběh terapie

Každý terapeut pojímá svou terapii trochu jinak, ale jádro zůstává stejné. Na začátek vyplníte dotazník, ve kterém popíšete, co vás trápí. Poté jste uvedeni do stavu naprosté relaxace. Po celou dobu jste však naprosto bdělí a nejedná se o žádný nebezpečný hypnotický stav. Jakmile jste připraveni, společně s terapeutem se dostáváte ke vzpomínkám. Jste schopni říct co máte na nohou, v čem jste oděni nebo jak se jmenujete. Spousta lidí dokáže rozeznat také dobu. Popisujete tedy co vidíte a cítíte.
Může se stát, že se lidé vrátí do vzpomínek, které doprovází silné emoce. Je to naprosto v pořádku.  Cílem je dozvědět se to, co nám může způsobovat problémy.
Ke konci regrese vás terapeut dovede zpátky do přítomného stavu. Vy si však pamatujete úplně všechno. Právě jste podnikli cestu do svého podvědomí.
Zajímá vás minulý život

Je to bezpečné?

Pokud se svěříte do rukou zkušeného terapeuta nemusíte se ničeho obávat. Mají spoustu zkušeností a jsou si vědomi toho, co dělají. Je třeba mu sdělit, zda berete nějaké léky, aby se mohl speciálně připravit, ale jinak je regrese zcela bezpečná.

Jaký je to pocit?

Představte si, že jste pár vteřin před usnutím. Tělo již odpočívá ale naše mysl je stále docela bdělá. Je to velmi příjemný a známý pocit, není třeba mít jakékoli obavy.

Co všechno lze pomocí regrese vyřešit?

Obecně lze říct že všechno. Může vyřešit trauma, neopodstatněné zdravotní potíže, fóbie, potíže ve vztazích atd.
Zcela jistě můžu říct, že se jedná o velice zajímavou zkušenost, která vám rozhodně může poskytnout spoustu odpovědí.