Nákupy

Bublinková fólie

Stačí jeden neopatrný pohyb, jeden náraz, jedno zaváhání a už je neštěstí na světě. Předměty, které převážíte, nejsou nezničitelné. Mnohdy se stává, že jen kvůli špatnému uskladnění dojde k nevyčíslitelné ztrátě. A přitom stačí tak málo. Při balení věcí, ať už se jedná o sklo, dřevo nebo jakýkoliv jiný materiál, využít ochrannou bublinkovou fólii. Máte pak mnohem větší jistotu, že se přepravované předměty dostanou na místo určení nepoškozené a bez vad.

Bublinková fólie 2pack je prodávána v baleních o různých šířkách, tudíž nedojde ke zbytečnému plýtvání, pokud potřebujete zabalit pouze menší kus. Bublinkovou fólii je téměř nezbytné používat ve firmách, skladech a přepravních společnostech. Přece jen, ať už vyrábíte sebekvalitnější výrobek, pokud dojde k jeho zničení při manipulaci s ním či při jeho převozu před předáním zákazníkovi, ztrácí na hodnotě. A s ním i pověst vaší společnosti. Proto nešetřete na obalových materiálech. Najděte si čas na precizní zabalení všech částí vašeho produktu.

krabice pošta

Bezpečně zabalené věci nejsou potřeba pouze ve velkých či menších podnicích, ale také ve vašich domácnostech. Ne všechny věci využíváte v průběhu celého roku. Řada z nich stráví měsíce na půdě, ve sklepě či v jiné odkládací místnosti. Takové nepotřebné věci mají jednu společnou vlastnost. Rády se kupí. Proto na jednu skládáte druhou, přes ni položíte třetí a stále dokola. Co ale pak ta, která je úplně dole? Může se stát, že kvůli nesprávnému uskladnění dojde k jejímu poničení. Proto je vhodné každou věc zabalit do bublinkové fólie.

bublinková folie

Přímo potřebná je bublinková fólie při každém stěhování. Zabalíte do ní talíře, skleničky, lustry a vše, co by se mohlo lehce poničit. Zároveň s ní můžete obalit rohy nábytku, aby nedošlo k jeho otlučení.

Bublinková fólie je lehká, snadno se s ní manipuluje a je tvárná. Zároveň je šetrná k životnímu prostředí, protože je znovupoužitelná a recyklovatelná.