Služby

Rychlý 3D tisk v Brně!

3D tisk je metoda tisku v trojrozměrné dimenzi. Tisknout touto metodou můžete snad cokoliv, pokud se vejdete do předepsaného maxima. Hračky pro děti, kutilské pomůcky nebo automobilové součástky – to vše si můžete nechat vytisknout. Někdy ale nastává problém: kde si nechat vytisknout produkty, které chceme? Pokud se nacházíte v Brně, odpověď je jednoduchá.

3D tisk Brno nabízí rychlý tisk na zakázku. Tisk probíhá rychle a jedná se o bezchybnou službu. Dokážou vytisknout cokoliv dle předlohy na počítači, ať už se jedná o výše zmíněné hračky, či třeba zubní protézy. Fantazii a požadavkům se u nich meze nekladou.

3D tisk

Můžete si vybrat materiál, který bude tvořit hotový produkt. Nejčastěji se jedná o různé typy plastového materiálu. Výběr nemusí být jednoduchou záležitostí, ale nezoufejte – čeká na Vás tým profesionálů, kteří jsou připraveni pomoci Vám s každou otázkou, kterou byste si mohli pokládat. Lidský přístup je zde samozřejmostí, stejně jako nezávisle poskytované rady.

Nemusíte se ani obávat toho, že byste si museli sami vytvářet předlohu. V ceně je totiž i samotné vytvoření návrhu za Vás. Pokud se ale chcete na tisku podílet, můžete si vyrobit vlastní předlohu, či nějakou stáhnout z online knihoven. Pak stačí vyplnit formulář, kam předlohu vložíte.

Produkt 3D tisku

Ceny jsou velmi příjemné, jedny z nejlepších na trhu. Záleží hlavně na době tisku, pak také na zvoleném materiálu, barvě a velikosti produktu. Nemusíte se ale bát, ceny se pohybují v řádu desítek až stovek korun, což je za tak profesionální službu velmi příjemná cena.

Pokud stále váháte, nebojte se obrátit na samotného poskytovatele tohoto 3D tisku v Brně. Poradí Vám jak s materiálem, tak s dalšími parametry, které je nutné splnit. Zároveň se můžete domluvit na jejich přípravě prototypu. Koneckonců, kdo jiný by Vám měl nejlépe poradit, než profesionálové v daném oboru?