Nákupy

5 tipů na vánoční dárky pro prarodiče

Každoroční vymýšlení dárků pro babičku a dědečka je pro vás vždy oříškem. Krabičku s kolekcí oblíbených čajů jste prarodičům nadělili již k narozeninám a tím jste své nápady na dárky vyčerpali. Nezoufejte. Nejstarší členy rodiny můžete potěšit jedním z těchto pěti dárků.
Termofor
Ohřívací láhev na vodu je skvělým pomocníkem pro všechny. Uleví od bolesti, od revmatu a také zahřeje. V lékárnách a internetových eshopech jsou termofory dostupné v různých provedeních. Liší se jak barvami, tak i svým objemem či designem. Některý pojme litr vody, jiný i litry dva. Dostupné jsou také v odlišných designech.
vánoční zátiší
Předplatné oblíbeného časopisu
Baví dědečka auta, historie či věda? Sahá v obchodě po denním tisku? Udělejte mu radost tím, že mu jeho oblíbený titul předplatíte. Podívejte se na webové stránky jednotlivých nakladatelství a některou z tiskovin mu předplaťte. Mnohdy najdete také výhodnou nabídku, kdy se k ročnímu předplatnému dává také nějaký dárek.
Meteostanice
Někteří senioři jsou stále aktivní i v pokročilém věku. Rádi chodí na procházky do přírody a pořádají nejrůznější výlety. Většina z nich ovšem nemá přístup k internetu a ke zjištění stavu počasí musejí počkat na zprávy v televizi nebo rádiu. S meteostanicí budou předpověď počasí vědět okamžitě.
Křížovky
Není babička, která by neluštila křížovky. U seniorek jsou populární jak ty švédské, tak i ty obrázkové. Sudoku či jiné matematické hádanky však nejsou u seniorů moc populární. Volte proto titul, který nabízí rébusy snazší. Nezapomeňte také na to, že babička může hůře vidět, vybírejte proto raději luštění, které je vytištěno většími písmeny. 
zabalené dárky
Dárky vlastnoručně vyrobené
Úsměv na tváři seniorům vykouzlíte nejvíce tím, že jim něco vyrobíte. Obradovaný bude tak mít z vašeho dárku ještě větší radost. Může se jednat o pletenou šálu, látkovou tašku na nákupy nebo třeba namalovaný keramický hrneček. Bude vidět, že jste si s výrobou dali práci a dotyčný pak bude polichocen tím, že je dárek opravdu od srdce.