Služby

Když už zábava, tak formou hry o únik

Na osobním volnu je fantastické to, že si ho můžete užít dle libosti a dopřát si v něm tolik odpočinku nebo odvazu, kolik jenom chcete. Není totiž žádným překvapením, že volný den chce každý z nás využít naplno a nepromarnit ho. Pokud hledáte správnou formu vyžití, nepřehlédněte ani zábavný program, který se odehrává v únikové místnosti, která vás vtáhne do tajemství záhad.
Jestli vás tedy láká jejich odhalení, vydejte se do místnosti Enigma, kde budete mít adrenalin v žilách na rozdávání.visací zámek

Co je na escape game vzrušujícího?

Nepochybně napětí, které vám bude kolovat v žilách. Na rozdíl od pracovního stresu je však úniková hra odpočinkem, u kterého si sice zapotíte, ale pocítíte i uspokojení nad vlastním vítězstvím. Ve hře je totiž důležité myslet na to, že bez vlastní iniciativy se nedopracujete k výhře.

  • K tomu, abyste uspěli je potřeba využít vaše logické myšlení, schopnost přemýšlet rychle a efektivně zaměřit vaši pozornost na detaily, které jsou rozhodující pro uhodnutí hádanky.

I když je tato hra poměrně náročná, k dispozici budete mít několik ukrytých kódů, hlavolamů a nápověd v místnosti, abyste se dopracovali k jejímu vyřešení.
Hru je možné hrát v týmu hráčů minimálně 2 a maximálně 5 osob. Doporučuje se rovněž vybírat z věkové kategorie nad 15 let, protože se jedná o zábavu, která je určena především pro dospělé.kovový klíč

Z her nemějte obavy

Pokud nepodlehnete děsivému prostředí v jedné místnosti a budete brát hru jako zábavu, během které můžete taktéž zjistit, jak na tom s vaším odhadem a vlohami k záhadám stojíte, rozhodně si ji budete užívat tak, abyste si z ní odnesli mnoho vzpomínek.
V nabídce se můžete setkat se Samarou nebo Dvojitým agentem.Obě hry jsou plné napínavých hádanek, které je potřeba vyluštit v omezeném časovém limitu. Budete mít tedy 90 minut na to, abyste se postavili čelem zkoušce, kterou nebude snadné vyřešit.
Samara vám představí příběh s tajemnou kazetou, které šíření budete muset zastavit a současně odhalit, proč opět koluje mezi lidmi. Dvojitý agent vám nabídne možnost vyřešit detektivní hádanku, které součástí bude náhlé zmizení tajného agenta, který měl mnoho tajemství.