Služby

Nejlepší z nejlepších

Toni & Guy
Tato značka byla založena Brunem Mascolo a jeho bratry, kteří otevřeli už v roce 1963 svůj vlastní kadeřnický salon. Věnovali se mužům i ženám a šli s dobou, což většině kadeřníkům dělalo tehdy problém. Nyní má značka ocenění SUPERBRAND, které dostávají jen ti nejlepší na světě. Školí každého svého zaměstnance, tudíž je o kvalitu postaráno. Jejich výrobky jsou vymyšleny pro všechny typy vlasů a jsou k dostání i v drogeriích.
Ostříhat se u těchto profesionálů můžete v Praze 1 v ulicích Michalská, Soukenická a Opletalova.Relax, žena, odpočinek.jpg
Butterfly
Abychom se přesunuli také někam jinam, podíváme se do Českých Budějovic. Zde totiž nalezneme kosmetický salon Butterfly, ve kterém vám mohou poskytnout základní péči (maska, krém, čištění, masáž..), úpravu obočí, líčení, galvanické žehlení pleti, nebo třeba lázeň s odstraňováním staré kůže za přijatelnou cenu.
Adresa je: Pasáž U Černého orla, Dr. Stejskala 7, České Budějovice.
Thai Sun
Tento masážní salon s krásným interiérem poskytuje thajské masáže různého druhu – těhotenské, královské, bylinkové, nebo teplé čokoládové. Špičkoví terapeuti provádějící tyto práce pocházejí z Thajska či Filipín. Salon byl založen roku 2006 a jeho ceník se pohybuje od 449 Kč výše. Mimo masáže si ale zde můžete zajít na kosmetické úpravy od 249 Kč. Pokud byste chtěli ušetřit, koukněte na slevomat.
Centrum naleznete ve Starém Městě ve Spálené ulici.hodnocení, zkušenost, recenze.jpg
Don Giovanni Hotel Prague
Luxusní hotel nacházející se blízko historického centra nabízí dvoulůžkové, trojlůžkové, čtyřlůžkové, rodinné, economy, executive pokoje a apartmá junior. V ceně je snídaně formou bufetu. Nechybí ani bar, kde si můžete objednat kávu, lehké občerstvení, či české točení pivo.
Najdete tu navíc wellness centrum za příplatek, a když už jsme u toho, připlatíte si také za parkování.
Zákazníci si pochvalují personál, krásné výhledy, dobré jídlo, lokalitu, velký výběr a kvalitu. Jednoduše je tohle místo ideální volbou. Co ale cena? Záleží, kdy rezervujete. Na stránce booking.com si v den příjezdu můžete pokoj rezervovat za výrazně nižší ceny (tzn., že přijedete v den, kdy si pokoj zamluvíte, tudíž zde nestrávíte moc času). Například pokoj economy pro jednu osobu vás vyjde na pouhých 825 Kč. Pokud ale rezervaci děláte několik dní či měsíců dopředu, částka se pohybuje okolo 3 tisíc.